Trim och nya pjux

Mars månad och ljuset börjar återvända. Jag hann faktiskt med att köra Lilla idag, en vardag. Det har jag inte kunnat göra på evigheter.
 
Men först blev hon skodd. Det bidde tvärtåiga/halvrunda. Det skulle enbart ha varit halvrunda men jag hittade inte rätt skor i brådskan. Det får jag göra om och göra rätt till nästa gång. Lilla skall nämligen ha halvrunda utan tåkappa som vi kan lägga längre bak så att hon får mer överrulling och därigenom en kortare tå. Nu är ju tvärtåiga skor lite åt det håller också, men inte riktigt.
Det är banne mig inte lätt det här med skor.
 
Lilla och jag var ute i en halvtimme ungefär och hon var pigg som bara den. Det bådar gott.
 
Hisan och jag trimmade i ridhuset efteråt. Det kändes bättre med ridningen idag faktiskt. Riktigt roligt var det. Vi hade dessutom ridhuset för oss själva. Kanske var det det som var grejen.
Dessutom stod där en massa hinder framme idag. Hinder är ju aldrig fel och har man försett sin häst med dressyrsadel så kan man ju ändå nyttja dem... till att rida runt. Det finns ju oändliga möjligheter till vägar runt hindren. För jag är inte suicid nog för att vilja hoppa i fel typ av sadel. ;)
 
I morgon kväll blir det till att varva ner för min del. Hästarna kommer att vila.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0