Vårkänslor

SOL och 10 grader varmt idag. Hur härligt är inte det?

Lilla och jag skulle till Vombskogen hade vi bestämt men vårt följe fick transportproblem så vi åkte helt enkelt hem till dem i stället och red ut i Blentarp. Det är inte heller fel. Där finns en massa fina sandvägar och ett sandtag som vi tänkte dra några repor uppför i.
 

Tyvärr var där en folk som körde rundor med en fyrhjuling i sandtaget och då fyrhjulingar som kör rally sällan är en bra kombination i hop med hästar så blev det bara en repa upp.
Jag hade en svag förhoppning om att Lilla skulle välja galoppen uppför eftersom det var ganska brant men hon hade inga sådana planer. Stora travkliv blev det i stället. Så så här efteråt känns det ju rätt bra att det inte blev så många gånger. Vi får satsa på att skritta uppför tills hon väljer galoppen i stället framöver. Men man vet ju inte förrän man testat.. eller hur?
 
Uppförandet i övrigt var 100% av Lilla. Lite bekymmer hade hon med att trava lika långsamt som vårt sällskap. Men är man travhäst så är man då är det inte alltid lätt att korta sig även om Lilla har ett rätt brett register i traven så saknas symaskinstrav på stället (kan hända att vi aldrig kommer att sträva efter att besfästa en sådan variant av traven heller...). Det var inget som skapade några bekymmer i vart fall, vi fick stanna till i bland bara och övergångar är nyttigt har jag hört.
 
Hisan vilade idag. Han har ju haft en hel del träning de sista dagarna. I morgon är hans vila över för då skall vi till Dagstorps terrängbana ihop med ett par vänner. Det skall bli superkul.
Lilla skall få gå i vagn i morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0