Mög

Det började ju bra i alla fall. 
 
Jag körde Lilla hemma. Hon var superfin, vi joggade 7km i hyggligt tempo. 
 
 
Därfter bar det av med Hisan till Vomb för att ta en tur med en vän. Vi hade tänkt ut en superbra runda med en massa småskutt över nedfallna träd på slutet.
 
 
Men riktigt ända dit hann vi inte. Under första galoppen blev min väns häst plötsligt sur och valde att visa detta genom att stoppa ut ett ben precis åt det håll där Hisan var. Vi brukar rida sida vid sida så nu träffades han. Smack sa det och resultatet blev ett sår på vad som är hästens skenben bak.
 
Så onödigt bara för vi har ju redan kämpat oss igenom ett sår... Nu var detta inte alls lika stort. Det jag kunde se var att hud och underhud var skadat men muskeln hel, möjligen lite blåslagen men det syns ju inte bara så där. Såret är en knapp halvcentimeter så det är inte så stort men det kan så klart bli bekymmer ändå, hoppas förstås inte det.
 
Nu i kväll har han därför en steril kompress på som skall av i morgon bitti. Det rinner en del från såret och jag vill inte ha sårvätska rinnande längs benet. Det fräter nämligen. Jag hoppas att det skall räcka med blåsprej på i morgon. 
 
Han visade ingen direkt ömhet när jag fixade och han haltade bara till precis efter att det hänt. Så jag är hoppfull att det bara är en liten blässyr som snabbt läker... Håll tummarna. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0