Halloween

November börjar idag. För mig är nog november årets tristaste månad. Det är mörkt och mörkt och ännu mörkare... Ingen höjdare med andra ord. December är bättre för då nalkas vi jul. 
 
Skåne är ändå bra att bo i när vi pratar om höst och vinter. Det är relativt milt här och det är bra positivt när det handlar om hästar. 
 
Igår skrittade jag en kort stund på Hisan igen. Jag känner nog att det börjar bli dags att ta ett steg till när det gäller ridningen snart. Jag måste dessutom hålla min motivation uppe för att ligga i med rehab. Det är inte lätt så här års. Förutom min rehab så är det ju snart dags att ta tag i Lillas rehab också. I nästa vecka är hennes boxvila inne slut vilket är väldigt positivt. 
 
Idag på morgonen har jag dessutom varit iväg och hjälpt min kusin och hennes medryttare med hoppning av hennes häst. Det var väldigt roligt faktiskt. Och ett viktigt steg för mig.
Jag kunde idag slappna av i "tränarrollen" och det blev väldigt bra. Övningen vi gjorde fungerade som tänkt och självförtroendet boostades hos alla parter. 
Nu kör vi hårt i höst med detta. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0