Lördagsbestyr

Idag var det första gången efter olyckan som jag har joggat. Det gick bättre än befarat, jag tycker ju att jag har tappat så mycket kondis. Men så blev ju passet lugnare än vad jag brukar jogga normalt sett. Allt enligt sjukgymnastens instruktioner.
 
Jag fick ju lära mig hur jag skulle springa med ett optilmalt löpsteg förra gången jag var på rehab. Och faktum var att steget kändes väldigt mycket lättare än vad det brukar. Det är ju bra. Men det var mycket nytt och nu sitter jag här i TV-soffan men träningsvärken from hell. Nåväl, det är ju rätt trevligt för då vet jag ju att jag har gjort något nyttigt idag. 
Möjligen är jag inte stark nog för att köra slut på musklerna så där... 
 
Jag har varit ute och promennerat med Lilla också. Det fanns så mycket mer att titta på idag mot igår i mörkret. Så nu var det svansen i vädret igen och väldigt mycket pip och frust. 
Eftersom jag är van vid en viss herr Hisan så är detta typ inget ändå. Det gäller bara att hålla henne motiverad av promenader i två veckor till. Lilla tycker generellt att sådant här är totalt onödigt annars...
 
Höst betyder kladdiga hagar... Det betyder att Hisan inte tvekar att ta ett dagligt lerbad...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0