Vindpinat

Inte mycket häst den här helgen. Jag har varit iväg och jobbat. 
Faktum är att jag precis har lagt ihop jobbdatorn så det har verkligen varit en intensiv helg. 
 
Men en jag har hunnit med att gå en sväng med Lilla i kväll. Det var riktigt skönt trots blåsten och det vedervärdiga vädret. Jag har nämligen knappt varit ute alls i helgen så en rask promenad och frisk luft var precis det jag behövde. 
 
Så här på backen är blåsten just nu inte så farlig, det brukar kunna blåsa värre här nere om höstarna. Men tidigare i kväll kom jag med flyget från Stockholm. 
Jag kanske inte har skrivit det men jag tycker att flygresor är rätt så obehagliga, men nödvändiga. Men idag var jag med om en absolut vidrig landning jag kan inte komma ihåg att jag har varit med om en som varit värre. Eller jo, den när blixten slog ner i vingen bredvid mig var värre...
Idag skakade mina ben när jag steg av planet, så rädd var jag när kastvindarna tog tag i planet på vägen ner. Fy! Landninge jag var med om i tisdags då jag satt och höll mig krampaktigt i sätet var ingenting i jämförelse med detta. 
Nu stannar jag nog på backen ett par dagar i alla fall. Tryggare så... och så hoppas jag på lite lugnare väder så blir kvällspromenaderna med Lilla i mörkret lite trevligare också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0