Funktionär dag 1

Dag 1 av funktionärstjänst på tävlingarna i Övedskloster.
 
Jag har skrivit för dressyrdomare. Ryttarna red programmet som jag själv red för ett par veckor sedan då jag startade fälttävlan. Det var mycket intressant att höra hur domaren resonerade. 
Jag var väl i vanlig ordning inte alltid överens men nu vet jag mer hur domaren tänker. Just att det var ett program som jag själv kunde relatera till i närtid var extra intressant. 
 
Söndagens uppgift blir terräng och då skall jag vara hinderdomare i stort sätt hela dagen. Solkräm på med andra ord.
 
Jag hann med att träna hästarna också innan orken tog slut. Lilla gick 2 mil i vagn på ett mycket bra sätt. Vi hade lite stök med insekter då hon snodde min töm stundtals med svansen. Att kalla det problem är att göra det för stort. Det är mest irriterande. Dels för Lilla som blir biten men för mig också som inte kan göra något åt det när jag sitter i vagnen förutom att trassla loss tömmen från svansen. 
 
Hisan fick trimma på banan. Han kändes galet fin. Lite synd att jag inte kan se hur fin han ser ut när jag själv rider. Eller det är kanske tur. Tänk om jag skulle bli besviken. Om inte bilden stämmer överens med känslan tänker jag. 
 
I vart fall gjorde han en massa fina byten på hjälpen. Vi gjorde även mönster i galopp. Hisan var positiv hela tiden och som sagt kändes det kanon. Det tar sig med andra ord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0