Loss!

Jag var hos min sjukgymnast igår och fick en behandling. Efter veckorna på kryckor och olika långa ben i och med gipset så var jag så sned. Och när till och med jag med min knasiga kroppsuppfattning inser hur sned jag var så är det snett. Balansen var knas, ena benets längd var knas. Ja ni hör... 
 
Efter behandlingen var jag helt slut. Jag var helt enkelt tvungen att ta en lur i soffan. Hur knepigt är då inte det?
 
Ridningen i går gick väldigt bra. Först ut var Lilla inridhuset. Passet blev lite liknanade det dagen innan med den stora skillnaden att hon faktiskt följde de hjälper som jag gjorde med sitsen. Kan ju kanske bero på att bäckenet inte längre var låst då. Lilla söthästen skall få röra på sig ute idag. Om det blir i vagn eller under sadel bestämmer jag när jag kommit ut och känt på temperatur... Det är kyligare nu och det blåser. Det kan alltså blir superkallt (skånsk kyla...).
 
Hisan kändes också superbra. Vi dristade oss till att vara i glasridhuset igår. Det är lyx att få ha det stora ridhuset alldeles för sig själv. Vi gjorde vändingar i skritt, fattningar av trav och galopp och försökte hitta tempot i galoppen. Jag tyckte att vi fann den. Jag jobbade massor med mig själv att inte glömma bort magen genom hela passet. Det gav fint resultat. 
 
Två små ljuspunkter som har lite med hästeriet att göra: jag lyckades få på mig mina höga gummistövlar. Ett måste under skånsk vinter men som inte fungerar för att jag inte har kunnat flexa foten framåt ordentligt. Nu kunde jag! Grej nummer två: jag har kortat upp stiglädren två hål redan från hålet längst ut. Det tar sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0