Muller i horisonten

Varmt väder idag men jag hade något otur med vädret. Morgonen bjöd på åskmuller och regnskurar. Nu kändes det i och för sig att det var sommarregn med ljumna droppar och en hög temperatur ändå. 
 
Hisan var inte helt tillfreds med flygfäna idag heller så vi travade och galopperade mest.
 
Jag har lite bekymmer med galoppbytena från vänster till höger. Så brukar det inte vara. Jag tror att det är min sits som ställer till det men det är inte lätt att veta med hästar alla gånger. Lite del i det hela tror jag också är att HIran gärna är bekväm och inte framme riktigt alla gånger. Ett par fina byten fick vi till men inte direkt på hjälpen så som han kan när det är från höger till vänster. Det är som om han vill vara kvar i den förvända i stället. Kunde göra en massa tvära svängar införvänd med bibehållen balans. Men det är ju inget att sträva efter. Vi har alltid haft lätt för byten förr.
Det är bara att traggla vidare. Jag får blanda in hinder också för det är lättare att få till både bjudning och byten då. Det är ju ändå hoppning vi vill hålla på med och bytena är inte oväsentliga, framför allt inte om vi vill tillbaka till vår nivå som vi var på innan. 
 
Lilla har vilat idag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0