Sitsträning

Idag har jag och Hisan varit på äventyr igen. Vi har varit i Munka Ljungby och tränat för Linda. 
 
Vi har gjort skänkelvikningsar och byten. Vi har också rättat till min sits, eller hur man nu säger... Jag är inte riktigt stark i vänster sida. Höften vill inte riktigt bete sig lika dant där som på höger sida. Och det är rätt troligt att det smittar av sig till Hisan. Alterbativt så känner han sig svagare i sin vänster höft eftersom det var på vänster ben som han blev sparkad förra året. Kanske är det till och med så att det är lite av båda som är roten till det onda. I vart fall så har jag känt mig mycket bättre i ryggen sedan vi kom på att vänster sida strejkade och när vi gjorde övningen med sittbenen för ett tag sedan. Idag byggde vi liksom vidare på den. 
 
Dels så fick jag tänka skenben in och sedan lyfta upp hästen med skänklarna. Detta skall inte låta klokt. Det är för att jag skall komma ihåg övningen, inget annat. Då min höft är sned åt väster så fick jag lyfta upp höger höft i stället och sitta kvar i det. Jobbigt som attan men det gav en superfin häst. Vi gjorde sedan skänkelviksövningarna från sist med ledande tygeltag i skritt. Vi jobbade också på att få med frambenen, inte bara bak som tyceltgeltag var till för. Ett par fina fick vi till och till råga på allt gjorde Hisan riktigt snygga byten så där bara. Inte för att vi behövde eller så. Skönt att känna att bytesproblematiken var övergående. 
 
Den här texten kändes typ föga sammanhängande. Men skriver jag inte ner tankarna efter passet oavsett hur de nu hamnar i skriven text så kommer jag inte ihåg något alls.
 
Lilla vilade idag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0