Kraftansträngning i höstmörkret

 En snabb ridtur på Lilla runt terrängbanan hann jag med i onsdags efter att Hisan fått vara provdocka åt fina schabrak som kommer att komma ut på marknaden längre fram. En liten cliffhanger får det allt bli här. Jag kan tala om vilka som provats ut på Hisan sedan när de väl skall lanseras. 
 
Lilla var piggelin och kändes väldigt fin. Det skall bli kul att träna vidare i helgen. 
 
Hisan och jag åkte sedan iväg och hoppade. Jag har lite planer för de kommande veckornas hoppning med honom och vi stämde av med Tord i Östra Odarslöv. Två hinder i en åtta var vad övningen bestod av. På slutet kom vi upp i höjd och jag fick verkligen jobba för att få upp och ihop honom mellan sprången. Jag blir lätt lite "loj" i min ridning och då flyter vi iväg en massa språng och blir inte färdiga förrän mitt i anridningen till nästa hinder och då är det liksom för sent och galoppen är för dålig vilket leder till att jag lätt jagar honom mot... Ja det blir inget bra helt enkelt. 
 
 
Det fungerar över förväntan att hoppa i skenet av paddockbelysningen men nu är det snart dags att flytta in träningen i något ridhus. Riktigt var vi skall vara vet vi inte riktigt än men det får vi försöka hitta en lösning på inom det snaraste. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0