Nära målet

Årets mål med Hisan i hoppnigen är att komma tillbaka till 1.20-nivå. Idag har vi tagit första steget. Vi har varit i grannridhuset och hoppat en Pay&Jump på just den höjden.
 
Vi hade lite bekymmer på framhoppningen. Pay&Jumps är lite speciella om man säger så. Det är alltid mycket bättre på riktiga tävlingar. Men efter lite bök så var vi klara. Jag missade att gå banan också. Det gick snabbt mellan höjderna så jag hann helt enkelt inte. Fick i stället lite snabbt se ut i vilken ordning jag väl skulle hoppa hindren när jag kom in på banan. Det är ju inte blodigt allvar det här så det spelade faktiskt ingen roll. Vi slutade på 18 fel. Mycket av felen beror på min nervositet. Men eftersom höjden faktiskt inte alls kändes så hög som jag trodde så kan jag säkerligen slappna av mer till nästa gång och då kommer förhoppningsvis flytet mer. För det uteblev idag. Mina förhållningar gick inte riktigt in och så blev jag osäker på distansen till 6:an och släppte honom. Det leder lätt till stopp vilket också blev resultatet nu. Det var just därför jag åkte till detta och inte bara tävlade direkt på ny höjd och inomhus bara.
 
 
Jag är väldigt nöjd med känslan i övrigt. Höjden kändes bekväm vilket jag var rädd att jag skulle bli orolig över. Vi måste trimma mera så kommer resten. Målet för året är nära nu, återkomsten. Nu taggar vi inför nästa försök.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0