Tävling i Lund

Lördagsmorgonen var vigd åt tävling med Hisan. Vi var anmälda till en klass, 1m bedömning A.
 
Så Hisan packades i släpet. Jag fick verkligen tänka till där. Sist packade jag bilen till bristningsgränsen inför tävling... Nu fanns där bara sadel, träns och benskydd i bakluckan i hop med hjälm, shortchaps, airväst och vantar till mig. Kunde det verkligen stämma? Tänk att det är så olikt till olika disipliner. När det vankas distansritt är där vattendunkar, tält och annat som skall med.
 
Vi kom i väl tid, jag gick banan och sedan blev det lite väntan på framhoppningsbanan inför själva klassen. Han hoppade villigt alla hinder.
 
Inne på banan var han så där taggad som han skall vara och allt flöt på. Inför sista hindret fick Hisan lite fnatt och la iväg en brallserie. Inte mattes favoritövning direkt. Men vägen till sista var lång nog för att vi skulle hinna få ordning på grejerna och styra på i mer ordnad form. Ritten blev felfri och fastnade dessutom på film.
 
 
Man kan ibland undra lite över den här brune busens ålder. På pappret står där 16 men jag undrar jag... Älskade Hisan.
 
Lilla gick en väldigt lugn runda i vagn. Det var länge sedan jag satt i vagn bakom henne nu. Vi har ju fokuserat på distansen och ridningen på sistonne. Men omväxling förnöjer. Damen var pigg och glad.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0