Och där sprang tiden iväg...

Dålig uppdatering på nytt. Tiden springer ifrån mig, och ärligt talat har jag väldigt lite lust med allt. Framför allt då att skriva ner vad jag sysslar med. Det är ju ändå ingen som läser...
 
Måndag 28 november - ridhus med Lilla. Skrittjobb. Hisan vilade. 
 
Tisdag 29 november - ridhus med Hisan. Hoppträning om jag inte deltog i. Men som vi ändå miljötränade ihop med. I och med att det var min grupp så var Hisan taggad. Vi passade på att skutta över en cavaletti när gruppen ändå hade pratpaus. Nyttigt för både mig och hästen. 
 
Onsdag 30 november - jobbresa till Stockholm för mig. Lilla vilade och blev skodd. Hisan reds av min medhjälpare. 
 
Torsdag 1 december - Lilla jobbades lätt i ridhus. Hisan vilade. 
 
Fredag 2 december - Hisans tur att trimmas i ridhus.
 
Lördag 3 december - Lilla gick två timmar i ett frostigt Vomb. Vi höll en maklig takt på grund av underlaget. Men skritt är stärkande. 
 
 
Hisan reds ut hemmavid när vi kommit tillbaka. 
 
Söndag 4 december - sent om sidor på eftermiddagen blev det ett något avslaget trimpass i ridhuset. Anledningen till avslagenheten var den sedvanliga inspektorsmiddagen i AF-borgen kvällen/natten innan. Hisan uppförde sig ändå väl. 
 
Måndag 5 december - Lilla skrittades av min medhjälpare. Hon hjälpte även till att klippa henne. Det är först gången det överhuvudtaget gått att klippa henne. Resultatet blev... funktion framför form kan man säga. Kanske blev det tidernas fulaste klippning... men men...
 
 
Hon kommer att uppskatta att slippa bli genomsvettig vid våra rundor i Vomb. 
 
Tisdag 6 december - ny resa till Stockholm för mig. Lilla vilade och Hisan reds av min medhjälpare. 
 
Onsdag 7 december - lätt jobb för Lilla i ridhuset. Hisan vilade.
 
Torsdag 8 december - trim för Hisan i ridhuset. Väldigt trevlig och avslappnad.
 
Fredag 9 december - båda hästarna vilade. Lillas galopptäcke som jag beställt från England kom med posten. Jag passade på att prova det. 
 
 
Det rosa kantbandet matchar perfekt med distanstränset. 
 
Lördag 10 december - Hisans tur att komma ut i skogen en sväng. Ritten blev perfekt ur hans synvinkel. Vi red 14km och hittade dessutom lite björkar att skutta över. Innan ritten var det sanering av ett stycke brun häst som gällde... lera är inget kul alls. 
 
 
Vi träffade hundspann och skrittade förbi tallar som fälldes utan bekymmer. Men en ramp som vi gått förbi typ 100 gånger var väldigt farlig. 
 
Lilla fick en tur i vagn efteråt. Hon var pigg och gillade omväxlingen.
 
Söndag 11 december - Lillas tur att komma ut i skogen. 18km blev dagens ritt. Även Lilla fick hoppa över björkarna. Nyttigt för henne att göra omväxlande saker. Är det bara moderat bjöd på det hon ska över så går det fint. 
 
 
Här spanar vi in ett hundspann.
 
Hisan trimmades i ridhuset. 
 
Måndag 12 december - hoppträning i stora ridhuset. Hisan kändes super och vi testade att hoppa lite högre. Första gången gick fint.. gång nummer två gick mindre fint. Hisan kastade sig åt sidan och jag dråsade av. Utan väst, då den löst ut, var jag mindre kaxig och red skitdåligt. På ett sätt var det nog ändå bra att jag trillade av och att det gick bra. Kanske kan det hjälpa mig över min rädsla...
 
 
Tisdag 13 december (idag) - Hisan reds i ridhuset av min medhjälpare. Jag skrittjobbade Lilla. Hon börjar verkligen förstå mina hjälper för "rumpan in" nu. Jag har inte tränat på det på ett bra tag och ibland är det just det som är nyckeln. Att inte göra det man tränar på ett tag. Nästa gång man försöker brukar det fungera fint. Logiskt?
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Iben

Det är visst någon som läser!
Snart, snart blir det ljusare och ljusare.

2016-12-18 @ 16:18:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0