Regn och rusk

Då var jag hemma igen efter ett par dagars vistelse i Stockholm med jobbet. Jag åkte upp i onsdags efter att ha gjort stallet och efter jobb så klart. Hästarna fick därför vila i onsdags. Torsdag och fredag när jag var i väg innebar i vanlig ordning inte vila för mina fyrfotingar.
Lilla fick nya skor i torsdags och Hisan reds ut. I fredags jobbade Hisan på banan och Lilla gick en lite längre uteritt. 
 
Idag blev det däremot vila för Lilla. Men det var planerat.
 
Vädret har varit skit precis hela dagen. Jag fick verkligen kämpa mig upp ur soffan och ut till stallet, så tråkigt var det ute. Till stallet måste man ju men vissa dagar får man föra en inre kamp med sig själv för att motivationen liksom rinner av en i takt med att regnet faller utanför. 
 
Som tur var så höll regnet upp när jag väl kom ut. Men all väta gjorde att jag halkade på plankan i gödselstacken och satte mig pladask inte mindre än två gånger. Gissa om det var en humörhöjare eller ej...
 
Hisan gick ett trimpass i glasridhuset. Det var en riktig höjdpunkt faktiskt. han kändes toppen så jag är väldigt nöjd med honom idag. I morgon planerar jag att ploppa över något litet sockerbitshinder med honom. Jag hoppas på bra känsla även då. Jag är otroligt sugen på att börja hoppa honom igen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0