Söndagshäng i stallet

Sov visst lite väl länge idag. Är nog lite lätt jetlaggad ändå trots att jag gjorde mitt bästa för att ställa om till europeisk tid redan på planet hem.
 
Idag blev det träning av båda. Först ut var Hisan. Det var 8 grader ute idag så det var rätt behagligt. Vi tog oss an årundan. Den var knappt ridbar men det gick om man tog det försiktigt. Jag älskar när man kan ligga och rulla i galopp runt hela. Men det måste torka upp mycket mer i markerna tills det kommer att kunna gå. Det är även lite väl blött för att köra där. Det var lite det jag ville kolla upp. Hisan var med på noterna och uppskattad turen lika mycket som jag.
 
Jag slarvade visst lite med rengöringen av öronen före ritt...
 
Lilla var pigg igår och behövde springa. Så hon fick gå i vagn. Jag fick be henne sakta ner nästa hela tiden för fick hon som hon ville så gick det undan. Det är ju inte alltid som det lämpar sig med full fräs... Förutom att hon var piggelin så var hon fin. Jag skulle behöva åka in med henne till Jägersro men jag tycker att vi skall träna lite mer regelbundet hemma innan det blir aktuellt. Men om ett par veckor så. Hon fick gå för fullt fram och tillbaka på travrakan idag. Hej vad det gick med svansen rätt ut. Min uppgift i veckan som kommer är att få lagat punkteringen på vagnens ena däck som vi lyckades få till under dagens tur. Sedan kan vi träna på för fullt igen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0