Kyla...

Det har gått ett par dagar sedan senaste uppdateringen. Jag har varit med jobbet i Berlin två dagar. Hästarna har vilat var sin av de dagarna och blivit ridna av min medhjälpare en dag var. Igår när jag kom hem fick de vila. Det var helt galet kallt igårkväll. -10 grader... i Skåne... Brrrr!
 
Idag var det lite mildare, bara -5. Hästarna bryr sig inte så mycket om kylan, men jag gör det. Till exempel blir det ingen körning av Lilla när det är så kallt. Mina händer klarar inte av det. Ridning funkar ok om det inte är enbart skritt för då blir jag för kall.
 
Idag har jag ridit båda. Lilla först i glasridhuset. Vi travade en del för att jag skulle hålla värmen. Hon skötte det bra mycket bättre än sist jag försökte. Skritten gör underverk. Snart håller hon balansen även i ridhus. Det kom in folk med körningen som skulle användas i morgon i ridhuset så vi hade även lite miljöträning. En dressyrhäst som var där inne fick Lilla att krypa ur skinnet varje gång de möttes. Tokfia... Hon är lite för pigg för sitt eget bästa. I morgon blir det tempopass för hennes del.
 
Hisan fick ridas i andra ridhuset i stället. Jag utnyttjade att bommar var framtagna och red en övning som gick ut på att rida över en bom på en volt, vända ut och lägga en liten volt innan jag red över nästa bom igen. Hisan var jättefin och passet avslutades kanon med pigg häst som verkligen var igenom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0