Dags för en liten uppdatering

Förra veckan tog min semester slut. Men de sista dagarna innan jobbet kallade så red jag först med kusinen och Lilla ned till en strand där vi gick i och plaskade med hästarna. Hela rundan var kanske knappa två mil.
 
 
Hisan han med att träffa massören Göran också. Han fick omdömet fin i muskulaturen. Roligt!
 
Dagen efter var det Hisans tur att gå samma vända tillsammans med friserhästen som har varit vårt sommarsällskap i hagen. Hisan gick efter lite övertalning ner i vattnet. Han tyckte dock att ridturen var i längsta laget. Han skulle inte bli en bra disanshäst, han begriper liksom inte meningen med uteritter på mer än ungefär en mil.
 
 
Hur som var det ett bra avslut på semestern.
 
 
Nu när det har varit jobb på schemat så har jag praktiserat varannan dagsprincipen. Alltså rider jag bara en häst per kväll. Annars går det inte ihop nu när sträckan att åka till hästarna är längre dessutom. Så här har schemat sett ut:
 
21 Lilla fick gå på tur
22 Båda vilade
23 Red båda
24 Hisan tävlade
25 Lilla gick en mil
26 Hisan gick en mil
27 Lilla gick en mil
28 Hisan gick en kortare runda
29 Båda vilade
 
Tävlingen då. Vi åkte till Ringsjöorten, en av de bästa tävlingsplatserna häromkring enligt mitt tycke. Det var varmt så in i och klasserna innan drog ut på tiden. Jag hade tänkt rida 1m och 1.10 men väntan blev så lång så jag beslutade att bara rida 1m.
 
 
Hisan kändes fin på framhoppningen men på hinder nummer 3 fick jag ett stopp som jag inte riktigt kan förklara. Troligvis tyckte inte Hisan att jag var helt med. Eller så var han off i värmen. Han taggade till som bara den efteråt, men det hjälper ju inte. Vi fick endast 4 fel så det var en snabb runda som vi gjorde. Jag bryter ihop och kommer igen till nästa tävling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0