Dusch

Gårdagens plan var att rida båda. Men naturens krafter ville annorlunda...
 
Jag red iväg i t-shirt då det var ljummet i luften och Lilla skulle gå ett ordentligt pass. Vi hann precis till skogen så det började regna. Då Lilla inte bryr sig så mycket om väder och vind så red vi på. Hur mycket och hur länge kan det regn liksom? Det är väl bara en skur... Faktum är att det kunde regna någon förskräckligt mycket och precis hela ritten, som tog 40 min dessutom. Lagom till när vi saktade av till skritt och nästan var tillbaka höll det upp. Då kan jag meddela att jag inte hade en endaste punkt på min kropp som inte var blöt. Det plaskade till och med inne i skorna... Helt galet. Jag tänkte att ritten i Köpenhamn skulle vara min blötaste ritt i sommar, men detta var snäppet värre. 
 
 
Lilla var däremot jättefin vilket faktiskt gjorde det hela uthärdligt. Hon sprang på pigga ben och ville egentligen springa på bra mycket mer än jag tyckte. Så det blev en mil i tävlingsfart igår.
 
Planen var som sagt att rida båda och solen kom fram när vi kommit tillbaka. Men med alla kläder blöta var det inte att tänka på att bege mig ut på Hisan ens för en kort runda. Jag hade ju inte heller kunnat gissa mig till att det skulle regna så pass mycket så några ombyteskläder som kunde funka i sadeln hade jag inte med mig. 
Hisans träning blev alltså framflyttad till idag. Nya tag och sol utanför fönstret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0