Min semester

Mina semesterplaner i år har varit och är att försöka att planera så lite som möjligt. Det går upp och ner på den fronten. Vissa dagar är hårdplanerade men andra är slappa. Jag har ändå hunnit med massor som jag annars planerar bort så som att till exempel njuta av min balkong och odlingarna som jag har där ute. Det kan tyckas futtigt och tråkigt men normalt sett med jobb och hästar så går dagarna i etthundranittio för mig och tanken med semester är just avkoppling så att batterierna kan laddas inför den kommande hektiska hösten. 
 
Hästarna har ju så klart fått uppmärksamhet och träning även om jag försöker varva ner. Att rida och umgås med mina djur är avkoppling för mig. 
 
Lilla vilade i början av förra veckan men efter tre dagars vila var hon som ett plåster på grinden till hagen så fort jag var ute vid betet. Så onsdagen och torsdagen fick hon komma ut på lite bensträckare vilket gjorde henne nöjd. Hon är i toppenkondis just nu så vila är inget hon prioriterar. Dock är det lite lugnare och kortare turer som gäller just nu. Vi behöver inte ladda på många veckor när. I söndags red vi också ut i lugn takt och upptäckte nya vägar.
 
Hisan har i stället uppladdning inför fälttävlan till den kommande helgen. Det innebar i och för sig vila för honom i tisdags. Men onsdag, torsdag och fredag reds han ut. En av de nya vägarna vi har hittat har ett par stockar liggande som bara skriker hoppa mig när man rider ditåt. Så Hisan och jag har skuttat lite fint när vi ändå skulle förbi där. 
Igår blev det ett "dressyrpass" i skogen som innebar samling i alla gångarter. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0