Vilken vecka!

I tisdags fick Hisan åka till Flyinge igen. Han skulle visa upp sig för veterinären innan deltagande i Wuec. Dessutom skulle han visa upp sig på banorna där han sedan skulle tävla för den tekniske delegaten. Så efter jobbet åkte jag i ilfart ner och hämtade honom. 
 
Han fick sedan gå några varv på Kastanjegården och avslutade med ett fåtal språng i hinderhagen.
 
 
Lilla joggade med min medhjälpare. Hon fick ett nytt träns som skulle invigas på riktigt på kommande tävling.
 
 
 
På onsdagen blev det en riktigt tidig morgon för att hämta Hisan och förbereda honom med knoppa i manen inför dressyrframträdandet. 
 
 
När jag visade honom var han riktigt fin och showig. Med deltagarna var han något tjurig. Så kan det vara med Mr Häst. Sista ryttaren som red verkade passa Mr Häst bäst... Han kan minsann ha åsikter den...
 
Lilla vilade och laddade.
 
Torsdagen var en mellandag för Hisan med vila. Jag la krutet på persedelvård åt båda hästarna. Lilla joggade lite hemma för att få sträcka lite på benen. Hon testade sitt träns och kändes superfin.
 
Fredagen var hoppdag för Hisan. Upp tidigt igen för mig. Jag var helt galet nervös inför att visa honom. Mina nerver säger jag bara. Men jag borde inte ha bekymrat mig. Han hoppade fint och jag är nöjd med att jag kunde bita ihop och hoppa lite högre än vad jag var bekväm med för tillfället inför publik. 
 
 
Hans ritter är jag mycket nöjd med. Han hoppade fint och ur hans perspektiv var det tre mycket bra rundor. 
 
Lilla fick vila och bli fixad inför lördagens start. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0