Solig vecka

I måndags vilade Lilla. Jag hopptränade Hisan på Åbanan. Första hoppträningen utomhus i år. Det var sent eftersom jag redan hunnit med två utetävlingar. Men vädret har ju inte direkt varit fördelaktigt.
Hoppningen gick ok. Hisan fick något spunk under framhoppningen då han inte kunde hoppa en låg kombination utan var tvungen att stanna mitt i och bajsa. Tur att han inte gör sådant när det är tävling utan känner att han måste bruka allvar då.
Vi avslutade med att hoppa en liten bana. Jag valde medvetet att inte hoppa banan högre. i fick en positiv runda även om hoppet över vattenmattan var lite knixigt då han kom av nära. Jag är anmäld till tävling på söndag och vill ha med mig en bra runda i kroppen och inte riskera att det blir en negativ sådan nu så pass tätt innan.
 
 
I tisdags var jag på galej på Jägersro då det var storlopp att titta på då galopplöpet Pramms Memorial gick. Både Lilla och Hisan reds ut av mina medhjälpare.
 
I onsdags trimmades Hisan på Warren-Haistings i dressyrsadeln av mig. Allt för att ge knäet tillräcklig återhämtning. Lilla vilade.

Hovslagaren var förbi och fixade nya pjux till båda. Lilla fick supersulor inför kommande distansstart. 
 
Gårdagen, det vill säga torsdagen, bjöd på bjöd på särdeles fantastiskt väder med sommar känsla. Båda hästarna fick motion. Hisan tirmmades igen i Warren-Haistings i dressyrsadeln. Jag längtar tillbaka till hoppditon, men vill spara knäet till helgens aktiviteter.
 
Lilla reds ut i väldigt lugn fart. Jag ville känna in sulorna och den nystoppade sadeln. Hon känns kanon kan jag säga.
 
Idag väntar pyssel inför morgondagens tävlingsstart. Sadlar skall putsas och hästar skall badas.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0