Uppdatering

Förra måndagen den 3/10 red jag ett pass på härliga Lilla. Alltid så pigg och glad. Det var Breedersvecka vilket innebar att nästan alla var ute och red då ridhusen var bokade. 
 
Tisdagen den 4/10 red jag Hisan i Warren-Hastings. Skönt med belysning där på kvällstid. Den är ju egentligen uppsatt eftersom det är trailerparkering där under veckan. Men den fungerar även fint som paddockbelysning om man vill.
 
Onsdagen den 5/10 var jag hos frissan. Hästarna fick därför vila. 
 
Torsdagen den 6/10 reds båda och jag hann ut innan det blev helt mörkt. Först ut var Lilla. Hon fick gå för vagn. På travrakan fick hon springa på lite. Det var väldigt uppskattat, svansen i vädret. 
 
 
Hisan reds också ut. Han var pigg och glad han med. 
 
 
Fredag till fredag har jag varit på varmare breddgrader med jobbet. I pauserna har jag njutit av bland annat den här utsikten.
 
 
Hisan har visst hittat på bus även den här gången medan jag varit borta. Dragit av sig skor, rivit inredning i boxen etc... Han vill uppenbarligen inte att jag ska ut och resa.
 
Igårkväll när jag kommit hem tog vi en runda i ridhuset. Han kändes fin så medhjälparna har tagit hand om honom och Lilla väldigt bra. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0