Veckan som gått

Förra lördagen red jag Hisan i ridhuset. Vädret var regnigt och trist så att rida ut var verkligen inte att tänka på. 
 
Lilla hade vilodag. 
 
Söndagen var i princip lika illa rent vädermässigt. Så båda blev ridna i ridhuset. Egentligen är jag inte så förtjust i att inte kunna rida ut på helgen. Men jag själv åkte på värsta förkylningen på Cypern. Så jag ville verkligen inte bli blöt och kall. 
 
Lilla gick ett dressyrpass i skritt och Hisan trimmades. Vi avslutade med ett skutt över en planka på sockerbitar. 
 
Måndagen började så som endast måndagar kan börja. Jag var uppe tidigt för att hinna åka och hämta hö på morgonen innan jobbet. Inte riktigt halvvägs men nästan bestämde sig bilen för att spela mig ett spratt. Där stod jag utan fungerande bil, hästarna utan hö och mörkt var det för klockan var runt 6. Tur att man känner snälla människor när sådant här händer. För jag fick låna en väns bil. Hästarna fick sitt hö. Min bil kom till verkstaden, jag kom till jobbet och allt löste sig. Men vilken måndag!
Hästarna vilade för kvällen gick åt till att bära in höet. 
 
Tisdagen var bokad till hopplektion. Jag hade sett fram emot detta då det var länge sedan. Det var också en stor del i varför det blev som det blev. Hisan blev lite glad i hatten och jag spände mig och det låste sig. 
Hisan är inte elak på något vis alls, han är bara glad. Vilket han måste få vara. Problemen som gör att jag spänner mig är flera. Men de bottnar alla i förra årets olycka när jag bröt foten. För det var just där i det ridhuset det hände.  Det göt mig mer än lovligt osäker ibland. Jag måste verkligen jobba med detta. För jag vill hoppa det är det jag tycker är roligast. Och Hisan gillar hoppningen bäst. Vi har ju dessutom tävlat en massa i somras...
Jag har vintern på mig att reda ut mig själv. 
 
Lilla reds av min medhjälpare. 
 
I onsdags hasade jag fram en bom och två sockerbitar som jag skuttade över i ridhuset. Det var en liten vinst över mig själv efter träningen dagen innan. 
 
Lilla vilade. 
 
Torsdag och fredag har jag varit borta med jobbet. Båda hästarna tränades av mina medhjälpare. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0