Gårdagens träning

Torsdagen den 24 augusti var ingen vilodag för mig. Efter jobbet hade jag fullt schema. Först Årundan med Lilla. Jag behövde röra på henne och prova omstoppningen av sadeln. Jag tror den fick gott betyg, kräver lite mer utvärdering till helgen innan Lilla sagt sitt. Pigg och fräsch var hon i alla fall. 
 
Efteråt packade jag snabbt bilen och stoppade Hisan i släpet innan vi begav oss till Hoppträning i Eslöv. Tur att det inte är så långt att åka för då hade tidsplanen spruckit. 
 
Hisan hoppade fint men på slutet när vi fick lite klurigare vägar missförstod vi varandra lite vilket ledde till ett "nästan stopp" eller Hisan stoppade men beslutade sig för att hoppa ändå. Det är en megaattitydförändring från hans sida. Jag tycker ändå att det måste räknas som positivt. För en månad sedan hade han tvärnitat och tippat av mig i samma läge. Min tränare säger att det beror på att jag rider annorlunda nu. Jag väljer att tolka det som att jag rider mer självsäkert även om det inte alltid känns så. 
Hur som kändes resterande hopp bra trots incidenten så jag vill tro att det var ett kliv framåt för oss. 
 
Tillbaka i stallet stod persedelvård på schemat inför helgens tävling och kvällen ägnades åt att ladda genom att titta på EM-ekipagen från Göteborg. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0