Igår hade vi tur med vädret

Idag not so much... ett iskallt regn som nästan såg ut som snö stundtals. De la sig i vart fall inte något och det var ett par plusgrader vilket ibland bara är en klen tröst. 
 
Lilla vilade idag enligt plan. Jag måste börja lägga in två rejäla jobb i veckan för henne. Just nu med rådande väderläget ser det inte så värst ljust ut med att lyckas med det på ett bra sätt. Vi är lovade minusgrader i morgon och dessutom kan det komma snö i natt redan. Vi får se om vi vaknar upp till en vit värld i morgon... i så fall får jag kasta mig ut till stallet för att brodda hästar... jag slipper det helst, men samtidigt vill jag inte heller låta hästarna gå med brodd om det inte behövs. Jag upplever det som att de tar skada av att få mindre glidmoment än de behöver med brodd på barmark i onödan.
 
Hisan fick inte vila. Det har jag i stället planerat att han ska göra i morgon. Han fick trimma lite lätt i skolridhuset. Där låg det en cavaletti framme som vi roade oss med att hoppa över. Så länge vi var själva i ridhuset gick övningen jag tänkt ut super. Den gick ut på att rida över cavalettin, byta galopp svänga och rida över på nytt. När det kom hästar in så stod de tyvärr relativt nära där jag red vilket gjorde att Hisan bromsade åt det hållet och då fick vi inte till bytet. Åt andra hållet gick som en dans. Typiskt Hisan att bry sig. Men det påverkar oss även i hoppningen ibland. Står någon fel vid ett hinder så blir det lätt tokigt. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0