Snö

Det började komma lite snö i måndags kväll. Inte så mycket så det la sig men det for runt i luften. 
 
Hisan vilade enligt plan och jag passade på att rida ut en sväng i mörkret på Lilla. Egentligen är jag för bekväm av mig för att ge mig ut på mörkerturer men jag gjorde ett undantag. Lilla är helt med på allt och går fram utan bekymmer. Vi travade 7km vilket fick räcka med tanke på omständigheterna, underlaget var fint. 
 
 
Igår snöade det hela dagen och framåt kvällen hade det lagt sig ett rejält (med skånska mått mätt) täcke. 
 
Hisan gick ett pass i skolridhuset. Han var pigg och fint. Det blev lite stökigt i ridhuset stundtals då några av hästarna som var där inte betedde sig bra. Hisan reagerade inte nämnvärt men jag valde att avbryta mitt pass för säkerhets skull. 
 
 
I kväll var egentligen Hoppträning inbokad men jag har ställt in då jag inte tycker att det känns säkert att ge sig ut i snöfall på vägarna ner mot Sjöbo. Det kan bli väldigt halt eller så kan vägar lätt blåsa igen. Hisan och jag får hålla oss hemma i stället, lite lugnare och säkrare. Även om det är trist att inte kunna träna som planerat är det vilktigt att inte utsätta varesig sig själv eller sin häst för onödiga risker. Nästa vecka är snön säkert borta så då kör vi träning på nytt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0