Vitt och kallt

I onsdags red jag ut Lilla i snön. Lilla som alltid är med på noterna tyckte som vanligt att det var kul. 
 
 
Med hennes attityd är det aldrig några problem med något även om det viner runt öronen eller något annat otrevligt. 
 
Hisan blev också riden. Men vi höll oss mestadels i ridhuset även om vi travade fram lite ute och tog en snögalopp på vägen tillbaka. 
 
 
En liten cavaletti stod påpassligt framme i ridhuset så vi hoppade nästan trots att det inte blev någon träning. 
 
 
I torsdags red Hisans medhjälpare och Lilla vilade. 
 
Jag var ledig i fredags. Det innebar att en massa saker blev fixade som stod på min 2-do-list. Min katt fick sin årliga vaccination, släpet blev besiktigat för att transportera häst (bra att ha gjort när man ska åka över bron till Danmark) och foder köptes. Jag åkte även förbi parkeringen i Vomb för att kolla om det var rimligt att tro att det skulle gå att rida där och framför allt inte köra fast med släp. 
 
Jag avslutade med en härlig ritt mestadels i skritt på Lilla i solen. Vi avslutade ritten med att lägga en repa i snön på travrakan. Den är oftast inte bra att rida på så här års så det är bäst att passa på när det går. 
 
 
Igår blev det då ritt i Vomb. Det var som ett riktigt Winter wonderland där i skogen. Men då hästarna inte har pulsat något mycket i snö så tog vi det lite lugnt. Vi red lite kortare 1,4 mil men ändå rätt fort 10,2km/h blev medelhastigheten.  
 
 
Men du får det gärna räcka med snö och vinter. Vi vill ha vår och barmark igen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0