Sammanfattning

Måndagen den 26 juni passade jag på att skämma bort mig själv hos frissan. Det händer inte så ofta. Hästfritt för mig men Hisan blev riden av min medhjälpare. Lilla vilade.
 
Tisdagen den 27 juni var det hoppträning som stod på schemat för Hisan. Jag har börjat träna med en grupp på Eslövs ridklubb. Vi gillar deras utebana så det passar fint. Det är inte heller för långt att åka.
Osäkerheten finns kvar hos mig men det går framåt. Några stopp fick vi.
Övningen bestod i en linje med en studs och ut på en oxer. Vi vände sedan på linjen. Det fanns även en oxer som stod så att man kunde hoppa den och sedan gå på böjt spår antingen mot oxenr eller studsen. Hisan är alltjämt positiv med det är jag som måste lägga min osäkerhet och dessutom jobba på min position. För när jag blir osäker lägger jag mig framåt och då vill inte Hisan hoppa förståligt nog.
 
Lilla vilade.
 
Onsdagen den 28 juni blev det en mil på hemmaplan för Lilla. Årundan fram och tillbaka med ett varv på galoppbanan däremellan.
Hisan vilade.
 
Torsdagen den 29 juni vilade Lilla. Hisan gick årundan ett varv för att rastas. Jag åkte sedan ner till sommarstallet för att strö upp boxar. Hästarna skulle flytta ner dagen efter men då var det utlovat en massa regn. Jag är nog lite överbeskyddande men det känndes inte riktigt rätt att hiva ut dem för en natt i regn så där från att stå på box. Speciellt inte när jag förväntar mig att de ska prestera på tävling efteråt.
 
Fredagen den 30 juni blev det sommarflytt. Jag tömde boxar och packade grejer. Det är helt otroligt hur mycket saker som behövs för ett par veckor borta... dessutom spelar det ingen roll hur mycket man tänker igenom packningen före. Man glömmer ändå tusen grejer.
 
Jag hade hjälp med ridningen av hästarna. Så en liten tur blev det på kvällen efter att vi hade kommit fram. Därefter var det tidigt i säng som gällde för mig för lördagen var Köpenhamnsritten inplanerad på Mogge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0